Morella traurà una nova línia d’ajudes a empreses i autònoms

Afavorirà a aquells sectors que no van optar a les anteriors ajudes

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha anunciat avui que Morella comptarà amb una nova línia d’ajudes per a empreses afectades per la pandèmia de la COVID-19. Així, la Diputació de Castelló ha llançat un nou fons econòmic d’ajudes que es gestionarà des dels ajuntaments i en el cas de Morella serà de 55.000 euros aproximadament. Cal explicar que les ajudes van dirigides a empreses i autònoms i el funcionament serà similar al que es va seguir en el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. Està previst que es publiquen dins del mes de juny.

La principal novetat d’aquestes noves ajudes és que optaran diversos sectors que no ven obtindre ajudes de les dues línies anteriorment publicades per l’ajuntament. A més, aquestos tindran una ajuda més quantiosa que aquelles que si van obtindre les ajudes del Pla Resistir, encara que totes optaran a la nova línia d’ajudes. D’aquesta manera, es pretén que les empreses i autònoms de Morella afectats per la pandèmia es beneficien de les ajudes per a les despeses que generen les mesures sanitàries i restriccions que ha generat la COVID-19.

L’alcalde ha destacat que “en les pròximes setmanes, dins del mes de juny, es publicarà la nova línia d’ajudes, així com traslladarem la informació a les gestories per a tramitar-les amb les empreses”. L’edil ha explicat que “entenem que és just que empreses que no es van poder acollir a les convocatòries anteriors, opten a una major quantia, encara que totes poden rebre-les” i ha afegit que “les anteriors línies van ser un èxit, es va exhaurir el pressupost i l’ajuntament va fer una dotació extraordinària per a cobrir a totes les empreses que ho van demandar” i ha remarcat que “vam complir l’altre objectiu que ens havíem marcat que era tramitar-les ràpidament i fàcil, igual que ho volem fer ara”.

Directe