L’Ajuntament de Sant Jordi coordina reunions amb els col·lectius per a amanir les festes patronals

Es busca fer uns festejos segurs

L’Ajuntament de Sant Jordi està escoltant a través de diverses reunions als col·lectius del municipi per a treballar en la programació de les pròximes festes patronals d’acord amb les mesures de prevenció anti Covid-19.

L’alcalde, Iván Sánchez Cifre, s’ha reunit al costat de la regidor de Festes, Begonya Ferreres, amb els bars del municipi. “Hi haurà festes, però amb totes les mesures de seguretat i prevenció, i escoltant a tots els col·lectius perquè siguen les millors festes, i les més segures”.

En aquest sentit, el primer edil ha assegurat que recuperar les festes “és una bona notícia per a Sant Jordi”, i que “conforme tinguem tots els tràmits realitzats i els actes assegurats els donarem a conéixer perquè tots i totes puguem gaudir de les festes del nostre poble”.

Directe