Comença la segona fase de les obres dels pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora

Afecten al carril direcció nord en el tram des del carrer del Carreró fins a l'avinguda

Aquest matí el regidor d’Urbanisme, José Chaler, acompanyat pel cap de la Policia Local, Juanma Domènech, ha fet una visita a les obres de millora dels pluvials que s’executen a l’encreuament entre les avingudes de Maria Auxiliadora i Llibertat. Cal destacar que amb motiu dels treballs s’ha tallat la circulació al tram de l’avinguda de la Llibertat des del carrer del Carreró fins a l’avinguda de María Auxiliadora i es mantindrà efectiu fins al 6 de juny, per a facilitar les feines als operaris.

El regidor Chaler, ha indicat, que “tot i les molèsties que puguen ocasionar, es tracta d’unes obres importants per a millorar els pluvials i reduir el risc d’inundacions al centre de la localitat quan es produeixen fortes pluges”. Segons explicava les obres que es realitzen a l’encreuament entre les avingudes de Maria Auxiliadora i Llibertat enllaçaran les canonades amb el col·lector de la mateixa avinguda Llibertat per a garantir l’evacuació correcta de l’aigua.

D’altra banda, Chaler assenyalava que també s’han iniciat les obres en el carril en direcció al centre de la localitat de l’avinguda de Maria Auxiliadora, a l’alçada del pas subterrani de l’antiga N-340. En aquest cas, comentava que sobretot es vol evitar les inundacions que es produeixen en aquest punt de la carretera quan hi ha fortes pluges, amb els conseqüents problemes que això suposa per a la circulació.

Per la seua banda, Domènech ha destacat que per part de la Policia Local s’han instal·lat diversos senyals de trànsit per indicar als conductors rutes alternatives. La primera que es proposa és utilitzar els carrers de Les Camaraes, Fra Pre Gonell o José Sebastián Farga, així com recomanar l’ús de la N-340a com a via alternativa més ràpida i segura per als vehicles pesats. Domènech demanava precaució a l’hora de circular i sobretot atendre la nova senyalització circumstancial que ha instal·lat la Policia Local.

Pel que fa a les parades de bus, Domènech ha explicat que les parades ubicades a l’avinguda de la Llibertat amb els encreuaments amb el carrer del Carreró i Mare de Déu queden anul·lades. En el seu lloc es proposa com alternativa les parades més properes, ubicades a les avingudes de Pablo Ruiz Picasso i Leopoldo Querol.

Avinguda Barcelona
i carrer del Pilar

Chaler ha anunciat que un cop finalitzen les obres de millora dels pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora, llavors, després de l’estiu, s’iniciarà el projecte per adequar els de l’avinguda de Barcelona. El regidor assenyalava que “esperarem fins després de la temporada estiuenca per posar en marxa les obres i evitar molèsties, tant als veïns com als visitants”. Pel que fa a la millora dels pluvials del carrer del Pilar, Chaler comentava que es treballa en la redacció del projecte amb l’objectiu de poder executar les obres aquesta mateixa legislatura.

Directe