Els socialistes demanen al PP que demane les subvencions al comerç i a l’artesania

La portaveu Isabel Esbrí ha presentat un prec en el plenari per mostrar el seu suport a estos sectors

Isabel Esbrí, portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, sol·licita al Partit Popular, actualment en el govern, que s’adherisca a les subvencions convocades per la Generalitat per a ajudar al comerç local i a l’artesania. El Grup Municipal Socialista ha presentat un prec en el plenari per mostrar el seu suport a estos sectors, ja que, explica Esbrí, “les entitats locals juguem un paper fonamental en el desenvolupament d’estes ajudes per tal que siguen efectives i hem d’esforçar-nos en què així siga”.

“Tenint en compte que la Covid-19 va paralitzar l’economia del municipi i del món sencer, sent els negocis menuts i els artesans i les artesanes unes de les persones més afectades per esta aturada, les institucions s’han hagut de bolcar en ajudar-los a recuperar-se”, comenta la portaveu. En esta línia, la Generalitat Valenciana, encapçalada pel també socialista Ximo Puig, va convocar les ajudes parèntesi i, ara, les destinades al comerç de proximitat.

En el prec presentat pel PSPV-PSOE de Peníscola, destaca Isabel Esbrí, “sol·licitem a la junta de govern de l’ajuntament d’adherir-se a estes subvencions convocades per la Generalitat”. A més, continua la portaveu de l’equip socialista, “instem al Consell a continuar promovent i aprovant ajudes que fomenten la protecció social i econòmica a les empreses, persones treballadores i autònomes i persones que s’han vist afectades per la Covid-19”. “Des del partit estem compromesos amb la ciutadania per tal de fer una oposició útil que millore de manera significativa la qualitat de vida dels peniscolans i les peniscolanes”, conclou Esbrí.

Directe