Prenen possessió dos nous inspectors de Policia Local

El procés selectiu dut a terme durant el primer trimestre de l'any 2021

Aquest matí, en el saló de plens de l’Ajuntament de Vinaròs, Adrián Vizcarro Ortí i Vicent García Ferrer han pres possessió del nou càrrec com a inspectors de Policia Local en pràctiques a Vinaròs.

El nomenament ha comptant amb la presència de l’alcalde, Guillem Alsina, el primer tinent d’alcalde, Marc Albella, i el cap de Policia Local de Vinaròs, Juan Manuel Doménech.

En març va finalitzar el procés selectiu per a cobrir dues places d’inspector de la Policia Local de Vinaròs. El procés selectiu dut a terme durant el primer trimestre de l’any 2021, tenia com a objectiu cobrir en propietat una plaça d’Inspector per promoció interna i una altra per torn lliure.

Cal destacar, que avui mateix els inspectors en pràctiques s’han incorporat al 44 curs selectiu d’accés a l’escala tècnica de les Policies Locals de la Comunitat Valenciana, amb una duració lectiva de 400 hores per al torn lliure i de 300 per a la promoció interna.

Directe