S’inicia la segona fase de les obres d’adequació dels pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora

Les feines se centren al pas subterrani de l'antiga N-340

L’Ajuntament de Vinaròs informa que les feines de millora dels pluvials de l’avinguda de Maria Auxiliadora avancen a bon ritme i aquesta setmana s’iniciarà la segona fase de les obres. Recordem que els treballs tenen com a objectiu garantir l’evacuació correcta de l’aigua i minimitzar el màxim possible les inundacions al centre de la localitat quan es produeixen fortes pluges.

A partir de demà, les obres se centraran en el carril en direcció al centre de la localitat de l’avinguda de Maria Auxiliadora, a l’alçada del pas subterrani de l’antiga N-340. Cal destacar que mentre duren els treballs es permetrà el pas dels vehicles en sentit cap al cementeri municipal, es preveu que les obres estiguen enllestides aproximadament en un mes.

El regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha indicat que “les obres compten amb un pressupost de 41.814€, finançat amb el Pla d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló”.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella, ha assenyalat que “tot i les molèsties que puguen ocasionar les obres són necessàries per a millorar l’evacuació de les aigües pluvials”. En aquest sentit, ha demanat disculpes per els inconvenients que puguen ocasionar els treballs, així com agrair la comprensió dels veïns.

Tall de circulació
a l’avinguda de Castelló

Albella ha detallat que durant aquesta setmana es tallarà la circulació de l’avinguda Castelló, sentit Benicarló, amb motiu de les obres d’enderroc de l’antic supermercat que hi ha a la mateixa avinguda. Segons assenyalava les feines consistiran en retirar les restes de l’edifici perquè s’instal·le una nova superfície comercial.

Directe