L’Ajuntament homenatja als treballadors amb 25 anys al consistori

Es tracta de Vicent Febrer i Santiago Senar, de la brigada ; Antonio Valenzuela, María Ángeles Lorente i Ana Puchol, de Serveis Socials i Miriam Quintero, de Secretaria

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet un petit acte d’homenatge als treballadors que aquest any i l’anterior han complert 25 anys de feina al consistori. Es tracta de Vicent Febrer i Santiago Senar, de la Brigada Municipal; Antonio Valenzuela, María Ángeles Lorente i Ana Puchol, de Serveis Socials i Miriam Quintero, de Secretaria.

Durant l’acte d’homenatge han estat presents l’alcalde, Guillem Alsina, el regidors d’Innovació Digital, Hugo Romero i el regidor de Recursos Humans, Fernando Juan.

L’alcalde Alsina ha destacat que l’any passat no es va poder fer l’homenatge amb motiu de la Covid-19, però enguany gràcies a l’evolució favorable s’ha pogut fer l’acte, tant per als treballadors que van complir 25 anys al 2020 com ara al 2021. Així mateix, agraïa la feina i la implicació de tots els treballadors amb l’ajuntament al llarg de la seua trajectòria professional.

Directe