L’ajuntament ha iniciat els preparatius per a obrir la piscina a mitjans de juny

Els abonaments seran conjunts per a la piscina de Morella i la de la Fàbrica Giner

L’ajuntament ha iniciat els preparatius per a obrir la piscina a mitjans de juny

L’Ajuntament de Morella licita el plec de condicions del servei de bar i porteria de la Piscina Municipal de Morella. Així, el cànon de concessió és de mínim 800 euros i atorga fins a 30 punts. També es valora l’experiència en la prestació de serveis similars amb fins a 50 punts i l’informe sobre la proposta amb un màxim de 20 punts. El termini de presentació de les propostes finalitza el 2 de juny a les 14.00 hores.

La gestió d’aquestes instal·lacions implica el control de l’accés a la piscina atenent al tipus d’entrada i abonament dels usuaris i usuàries, així com el control de l’aforament. Fer complir la normativa vigent relativa a la prevenció de la COVID-19 i proporcionar gel hidroalcohòlic a més de la informació i normativa vigents entre altres. També la gestió del bar, per al qual és necessari tindre el carnet de manipulador d’aliments.

Els abonaments de les piscines de Morella i la Fàbrica Giner estaran disponibles en les pròximes setmanes. D’aquesta manera, els preus de les entrades individuals i diàries seran de 2 euros des dels quatre fins als 12 anys i de 2,5 euros per a majors de 12 anys. Els abonaments seran de 25 euros des dels quatre fins als 12 anys i de 30 a partir dels 12 anys. A les persones amb carnet d’or, carnet +3 i carnet de família monoparental o família d’acollida se’ls aplicarà un descompte del 15%. Pel que fa a les entrades, són diàries i exclusives per a cada piscina, però els abonaments són conjunts per a la de Morella i la de la Fàbrica Giner.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “amb la licitació de la gestió de la piscina volem que aquesta done el millor servei i que la gent puga gaudir d’aquestes instal·lacions durant els mesos que fa calor”. L’edil ha explicat que “l’any passat va ser un estiu atípic amb les restriccions enfront de la COVID-19 que van dificultar la gestió, però aquest any la normativa és menys restrictiva pel que fa a l’aforament”. Finalment, Mari ha apuntat que “ja hi ha gent que ha preguntat i s’ha interessat sobre la gestió d’aquestes instal·lacions i n’esperem més perquè es done un servei complet”.

Des del consistori han previst obrir la Piscina Municipal a mitjans del mes de juny, de manera que s’han iniciat els treballs de manteniment i posada a punt de les seues instal·lacions. Cal explicar que les obres en el nou aulari del CEIP Mare de Déu de Vallivana estan molt pròximes a la Piscina Municipal, per la qual cosa, també cal coordinar els treballs perquè les afeccions siguen mínimes. A més, alguna zona de la piscina s’utilitza actualment de pati del col·legi, on també caldrà realitzar treballs de manteniment quan no l’utilitzen les xiquetes i xiquets com ja es va acordar amb la direcció del centre en la visita a les obres.

Cal recordar que en els últims anys s’han realitzat millores Piscina Municipal de Morella. Així, l’any 2019 es va reduir el got i es van solucionar els problemes de pèrdua d’aigua i l’any passat el taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals va condicionar la zona de gespa, la qual actualment està en bones condicions.

Directe