Suport presencial per a ajudes de rehabilitació de vivendes a Morella

L’Ajuntament publicarà una plaça de mitja jornada d’arquitectura i una d’auxiliar administratiu per a la nova oficina d’habitatge

La ciutat de Morella es troba en un moment amb un alt nivell de renovació d’habitatges tant en el seu nucli històric com altres nuclis de població. Així, actualment hi ha diversos programes d’ajudes de la Generalitat Valenciana, els quals pretenen que el major nombre de persones interessades s’hi puguen beneficiar. La setmana que ve s’inicià el servei d’atenció i suport tècnic de marea presencial el dilluns i dimecres amb un horari d’11.00 hores a 14.00 hores. Per a això, s’ha contractat un servei extern dins del programa de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural (ARRUR).

En aquesta es poden consultar dubtes i qüestions al voltant dels nous projectes ARRUR, així com d’altres ajudes sobre la rehabilitació d’habitatges que hi ha disponibles a Morella, tant dels programes de la Generalitat Valenciana, com de les bonificacions que atorga el consistori. També es recorda que està disponible el correu electrònic urbanismemorella@gmail.com per a traslladar les consultes i dubtes en aquesta oficina o al telèfon 964 16 00 34 ext. 2.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “l’oficina de l’ARRUR atendrà la setmana que ve de manera presencial, a més de telemàtica, i resoldre els dubtes de la gent que vulga adherir el seu projecte a aquesta convocatòria d’ajudes”. L’edil ha afegit que “també es poden realitzar consultes sobre altres programes d’ajudes en qüestió d’habitatge i la rehabilitació i millora d’aquestos que estan en marxa actualment i es poden beneficiar moltes famílies”. Finalment, Rhamsés ha explicat que “a més, en els pròxims dies traurem dues places d’arquitecte i auxiliar administratiu per a la nova oficina d’habitatge, la qual està previst posar en marxa dins del programa Xaloc de la Generalitat” i ha apuntat que “esta oficina serà una eina molt important per a ajudar en l’accés i millora de la vivenda, una prioritat i necessitat en estos moments”.

L’Ajuntament de Morella publicarà en els pròxims dies dues places a Morella de mitja jornada d’arquitectura i d’auxiliar administratiu per a un any. Les basses sobre aquestos llocs de treball es publicaran al Bulletí Oficial Provincial (BOP) i s’accedirà a elles a través de concurs públic i oposició. Aquestes places, junt amb una d’advocacia, permetran crear la nova oficina d’habitatge de Morella dins del programa Xaloc de la Generalitat i s’espera que estiga en funcionament a principis d’estiu.

Directe