Vilafranca reparteix 36.700 euros amb el Pla Resistir

Entre quinze empreses i autònoms

Vilafranca, en una imatge recent

L’Ajuntament de Vilafranca ha fet entrega de les ajudes del Pla Resistir a les persones autònomes i microempreses que han resultat beneficiares. Així, Vilafranca ha repartit 36.703’06 euros entre quinze empreses i persones autònomes dedicades, entre altres, a l’hostaleria, restauració, turisme, creació artística i literària i activitats esportives.

Les ajudes del Pla Resistir s’han impulsat en col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de recolzar a alguns dels sectors més afectats per la pandèmia de Covid19.

L’Ajuntament de Vilafranca comptava amb 45.991 euros a repartir. Del total, Vilafranca ha aportat 6.898’65 euros; la Diputació de Castelló 10.347’97 euros i la Generalitat Valenciana 28.744’37 euros. Així, l’Ajuntament compta amb aproximadament 9.000 euros a repartir en una nova convocatòria d’ajudes Resistir.

Directe