La Policia Local de Benicarló intensificarà els controls durant aquest cap de setmana

S’augmentarà el nombre de patrulles per torn i es reforçarà la vigilància a peu

La Policia Local de Benicarló i la Guàrdia Civil col·laboraran en les tasques de vigilància d’aquest cap de setmana, el primer des que va finalitzar l’estat d’alarma. La coordinació entre les forces de seguretat té com a objectiu garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i es produeix després de la reunió que el president de la Generalitat, Ximo Puig, va mantindre ahir amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis turístics de la Comunitat Valenciana per tal de fixar criteris de cara a l’arribada de turistes procedents d’altres comunitats autònomes.

Tant la Policia Local com la Guàrdia Civil han acordat realitzar treballs conjunts divendres, dissabte i diumenge, augmentant els controls per a garantir el compliment de les mesures covid-19 i per a evitar el consum d’alcohol en la via pública, especialment en aquelles zones més susceptibles d’acumular persones, com la zona de la costa i les platges. Així, s’augmentarà el nombre de patrulles per torn i es forçarà també la vigilància a peu.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha assenyalat que «per a aquest cap de setmana esperem sobretot turisme de segona residència, procedent d’altres comunitats autònomes que fins ara no havien pogut desplaçar-se a Benicarló». «És per això que intensificarem els esforços per evitar acumulacions i vigilarem especialment el compliment de l’horari de mobilitat reduïda, que hem de recordar que comença a les 00.00 hores».

«Tot i que a Benicarló la incidència fa setmanes que està per baix dels 50 casos per 100.000 habitants —ha recordat el regidor—, la pandèmia no s’ha acabat i hem de procurar impedir qualsevol excés que puga provocar un empitjorament de les dades».

Per al mes de juny, l’Ajuntament valorarà convocar una Junta de Seguretat per a continuar coordinant els operatius de seguretat de cara als mesos d’estiu.

Directe