Morella ha incrementat notablement les ofertes de treball

El Pla d’Ocupació Local coordina tant les ofertes públiques com privades

L’Ajuntament de Morella reforça el Pla d’Ocupació Local amb una major difusió de les ofertes de treball de la localitat i pobles pròxims. Durant els últims dies s’han publicat diferents ofertes de treball d’iniciativa privada i s’han obert borses de treball per a cobrir serveis públics. D’aquesta manera, des del consistori recorden que aquest pla està disponible per a traslladar les ofertes de treball a la població i que les empreses poden comunicar les seues a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com.

Actualment estan en marxa nou llocs de treball de diferents àmbits com d’atenció al públic en comerços locals, de prevenció de riscos laborals, docència i altres serveis. Així, La Morellana i Mercat dels Ports busquen dependents o dependentes per als comerços, el Grupo Electra del Maestrazgo demana tècnics de prevenció de riscos laborals i Daluan i Mesón del Pastor necessiten ampliar la plantilla dels restaurants. També s’han publicat ofertes per a personal docent dels certificats de professionalitat en el sector de l’hostaleria al Centre de Turisme Morella-Els Ports. Porcimir també amplia la plantilla amb personal per a desenvolupar diferents funcions en la granja porcina. Finalment, s’han obert borses de treball per a cobrir els serveis de socorrisme en la Piscina Municipal de Morella i una altra de personal de neteja. Aquestes estan publicades i es poden consultar a la pàgina web morella.net en l’apartat del Pla d’Ocupació Local. A més, es publiquen també en els diferents canals de l’ajuntament.

La regidora d’Ocupació, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “en les últimes setmanes hem rebut diferents ofertes de treball i reforçarem el servei de publicació d’aquestes a través dels canals de l’ajuntament”. L’edil ha explicat que “a través del Pla d’Ocupació Local es publiquen els llocs de treball disponibles tant en el sector públic com en el privat i posar en contacte a les empreses que tenen llocs per cobrir i a les persones que busquen treball”. Mari ha afegit que “des de l’Ajuntament de Morella estem preparant diferents llocs per a reforçar serveis municipals de cara a l’estiu i també de major durada”.

Les ofertes,
també al Morella Informa

Cal recordar que a més de la pàgina web i les xarxes socials municipals, les ofertes de treball es publiquen a través del servei de WhatsApp i Telegram Morella Informa. Per a rebre els missatges a través del primer cal enviar la paraula ALTA junt amb el nom, cognoms i DNI al telèfon 673 68 59 29. En el cas de Telegram, s’ha de buscar el canal Morella Informa i unir-se. A més de les ofertes de treball, en aquest servei es publica l’agenda cultural de la ciutat i altres informacions destacables com les emergències.

Directe