L’Ajuntament de Sant Jordi aprova 50 mil euros per a 16 xicotets empresaris

Amb el Pla Resistir, finançat pel consistori, Generalitat i Diputació

L’Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat ja la concessió de fins a 49.761 euros en ajudes directes a 16 autònoms i xicotets empresaris que havien sol·licitat oficialment beneficiar-se de les subvencions del pla Resistir. Aquestes ajudes es van posar en marxa a començament d’any després d’aprovar la Generalitat noves restriccions als comerços després del rebrot de contagis per la pandèmia del coronavirus.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “es tracta d’una important ajuda per a les petites empreses del poble amb la finalitat que puguen suportar tan bé com siga possible aquesta crisi provocada pel coronavirus. Són ajudes econòmiques directes als nostres autònoms i xicotets empresaris per a garantir-los un mínim de liquiditat i que puguen mantindre els seus negocis oberts, així com els llocs de treball”.

L’alcalde destaca que “al final ixen a quasi 3.000 euros d’ingressos addicionals per a cada establiment beneficiari, especialment bars i comerços similars, que són els més afectats per aquesta greu crisi sanitària i econòmica”.

Cal tindre en compte que aquestes noves ajudes, que es van aprovar ahir definitivament, consistien fins a 2.000€ per autònom o microempresa i 200 euros per treballador. Aquestes subvencions són finançades amb fons de l’Ajuntament de Sant Jordi, així com per part de la Generalitat i la Diputació.

Directe