El carrer de l’institut de Peníscola ja és per a vianants

També acaba la millora de la zona enfront de l'Edifici Sociocultural

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha finalitzat els treballs de conversió en zona de vianants en el vial en el qual es troba l’institut del municipi, l’IES Alfred Ayza. El carrer de Tramuntana ha protagonitzat una transformació important per a evitar el trànsit de vehicles i millorar així la seguretat a l’entorn del centre.

“Una reivindicació de la comunitat educativa a la qual hem respost de manera definitiva; fins al moment es realitzaven talls al trànsit, però d’aquesta manera s’assegura un entorn molt més adequat per al centre educatiu en el qual els alumnes i professors podran accedir i eixir del recinte amb major comoditat” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, durant la seua visita al final de les obres. L’obra ha suposat una inversió de més de 41.000€ del Pla 135 de la Diputació de Castelló

També acaba la millora de la zona
enfront de l’Edifici Sociocultural

L’àrea d’Urbanisme i Serveis de l’Ajuntament de Peníscola ha finalitzat l’adequació de l’espai de descans i esbarjo situat al costat de l’Ullal de l’Estany. El passat 30 de desembre es van adjudicar els treballs i després de la signatura de l’acta de replanteig es van iniciar les obres el mes de febrer, per acabar a la fi del mes d’abril.

Les tasques s’han concretat en la millora de la zona, incloent itineraris de passeig, zones de descans i un parc de cal·listènia, per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i han suposat una inversió de més de 38.000€ finançats a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló.

L’àrea de Serveis posa en marxa un operatiu especial per a la reparació i millora del conjunt de parcs infantils que hi ha en la població, per als pròxims dies.

Aquesta tasca de manteniment es du a terme tots els anys per a revisar i millorar desperfectes i intervindre en aquells espais les estructures i els elements dels quals s’han vist danyats per l’ús.
Peníscola compta amb un total d’11 parcs infantils i zones recreatives.

Directe