La comissió promotora de les empreses del Polígon aprova el projecte d’estatuts de l’EGM

Suposa un pas més en la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització per a l’àrea industrial Abastos-Collet

La comissió promotora de les empreses del polígon Abastos-Collet ha aprovat el projecte d’estatuts i el pla inicial d’actuació de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Abastos-Collet, de manera que s’avança en la constitució d’una entitat que servirà per a aglutinar l’empresariat industrial en un únic organisme que podrà optar a subvencions i ajudes públiques que suposaran importants millores i inversions.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha estat present en l’aprovació dels estatuts, s’ha mostrat satisfet i ha assenyalat que «és molt interessant perquè aquest tipus d’entitats es poden convertir en potents instruments de promoció de les àrees industrials».

La tramitació per a la constitució de l’EGM continuarà amb el trasllat dels estatuts i del pla inicial d’actuació a l’Ajuntament. Posteriorment s’obrirà un període de negociació entre els representants de l’àrea industrial i el Consistori per a treballar en un projecte de conveni de col·laboració, que ha d’incloure les bases del pla d’actuació de l’EGM.

Directe