Ajuntament i Jubilats preparen la desescalada i l’estiu

Es reuneixen per primera vegada des del canvi de la junta directiva

L’Ajuntament de Morella i l’Associació de Jubilats Vallivana s’han reunit per primer cop des que va canviar la directiva de la gent gran per a planejar actuacions conjuntes de cara a la desescalada i l’estiu. La situació sanitària amb la COVID-19 ha fet que aquesta primera trobada s’haja endarrerit durant molts mesos. Però la millora en els contagis i el bon ritme de la campanya de vacunació han fet animar-se al col·lectiu a programar activitats per als mesos vinents.

Per a la posada en marxa de moltes de les activitats que s’han plantejat en la reunió farà falta la col·laboració estreta entre les dues entitats. Les idees proposades estan pensades per a poder portar-se a terme respectant les mesures de seguretat de distància social i ventilació.

Una altra de les qüestions que s’ha tractat ha sigut la possibilitat de tornar a utilitzar les dependències de la Casa Ciurana per albergar l’activitat corrent de l’associació de jubilats. La normativa encara no permet aquest tipus de reunions, però s’espera que amb la finalització de l’estat d’alarma, aquesta circumstància canvie prompte.

Des de l’Ajuntament s’espera que aquestes siguen les primeres passes per a recuperar la normalitat, dins d’un any que encara serà dur.

Els membres de l’associació de jubilats de Morella miren a l’estiu amb optimisme i amb ganes d’aprofitar el bon temps i la bona companyia.

Directe