Els socialistes critiquen la falta d’interès del PP en els comerços locals

Tina Arnau assegura que “molts comerciants es queixen perquè l’ajuntament no els comunica les accions promocionals que es creen”

La regidora socialista del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Tina Arnau, denuncia la falta d’interès de l’actual govern municipal del PP, i en especial de la regidoria de Comerç, de Miguel Martorell, en no informar als comerços sobre les campanyes i promocions que es porten a terme per tal de facilitar la seua participació i benefici. “És molt greu que no hi haja una comunicació més directa i freqüent des de la regidoria de Comerç cap als xicotets empresaris i comerços”, critica Arnau, “l’equip de govern del Partit Popular només publicita aquestes iniciatives a les xarxes socials i molts comerciants s’han queixat perquè diuen que no disposen de temps per a navegar per Internet o, directament, no utilitzen xarxes socials i per tant, es queden fora d’aquestos projectes”, es lamenta la regidora socialista.

Arnau assegura que l’equip socialista considera que la postura de la regidoria de Comerç denota “deixadesa i falta de planificació”. “Una comunicació més personal i fluida és perfectament possible amb els recursos de l’ajuntament”, remarca la regidora socialista. Des del PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert-Alcossebre proposen implementar una iniciativa similar a la dels Butlletins d’Informació Municipal, que es repartixen porta a porta per totes les cases. “Per què no repartir un fullet informatiu a cada comerç sobre informació que els afecte o les campanyes a les quals es poden acollir?”, es qüestiona Tina Arnau.

Un exemple clar de la falta de comunicació entre la regidoria i els comerciants, explica Arnau, “ha sigut l’actual campanya ‘Bo per a tu, Bo per al poble’. Estos dies se’ns han acostat molts comerciants preguntant per què ningú els ha informat directament de la campanya, però sí que els contacten directament per temes com el de pagament de la zona blava”. “I aquest no és un cas aïllat”, es lamenta la socialista. “És hora que el govern del PP li done la importància que té al sector comercial, i comence a esforçar-se amb donar tot el suport possible, amb polítiques eficaces. La situació és crítica, i ja no poden esperar més”, conclou la regidora socialista.

Directe