“Per Sant Jordi, menú de contes”

Vilafranca organitza un ‘menú literari’ per commemorar el Dia del Llibre

La biblioteca de Vilafranca està ubicada a la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat, per motiu del Dia del Llibre, la jornada “Per Sant Jordi, menú de contes”, una jornada de lectures que intenta promoure i fomentar la lectura entre les generacions més joves de la localitat. La iniciativa compta amb la col·laboració de la Biblioteca Matilde Escuder de Vilafranca.

Així doncs, el pròxim divendres 23 d’abril, a la Placeta Casa de la Cultura, es llegiran tres llibres com si es tractara d’un menú de restaurant.

El primer plat del dia anirà a càrrec de Maria Jesús Gil, amb l’obra ‘El viatge d’un estel’. A continuació, Òscar Fabregat donarà pas al llibre ‘Pum, Pum’, amb el qual s’acabaran els plats principals de la jornada. Per a tancar el cicle, Maria Sancho oferirà les postres amb el llibre “El pet del llop”.

Els beneficis d’aquesta jornada cultural aniran destinats a l’ONG Africandoto, una organització que vol millorar la qualitat de vida de la població de Tanzania.

L’Oficina de Turisme té
descomptes en llibres

Per una altra banda, durant tot el mes d’abril i amb motiu del Dia del Llibre, l’Oficina de Turisme de Vilafranca ofereix un 10% de descompte en tots els llibres a la venda. Així, es busca fomentar la lectura i donar a conèixer el municipi i la comarca. I és que, els exemplars disponibles són llibres editats per l’Ajuntament, així com uns altres d’autors locals i comarcals que versen, entre altres, sobre història, patrimoni, gastronomia, senderisme, literatura infantil o novel·les dels Ports. Indicar que aquelles persones interessades a adquirir llibres amb descompte ho podran fer fins al 2 de maig.

Directe