Es traslladarà la zona de reciclatge de Porta de Sant Mateu a la Plaça de la Font

Durant aquesta setmana i la que ve es condicionarà el nou espai dels contenidors

Es traslladarà la zona de reciclatge de Porta de Sant Mateu a la Plaça de la Font

Morella compta amb diferents zones de contenidors de reciclatge distribuïdes als carrers de la ciutat. Així, l’ajuntament ha previst el canvi d’ubicació dels situats al carrer Porta de Sant Mateu, ja que s’han previst obres de noves vivendes en els pròxims mesos i, a més, generen molèsties a causa del volum de fems en aquesta zona.

Aquesta setmana es prepara un nou espai per a ubicar els contenidors a la Plaça de la Font, al costat dels llavadors, gràcies a un acord amb els propietaris i al veure que és una ubicació correcta per a donar servei a esta zona de la ciutat tenint en compte l’accés, càrrega i descàrrega. Aquest canvi pretén millorar la convivència amb el veïnat i facilitar el reciclatge dels contenidors més utilitzats. Pel que fa al condicionament de la nova zona de reciclatge, aquesta es neteja durant aquests dies i es prepara per al posterior formigonat la setmana que ve.

Aquests són els contenidors que es traslladaran a la nova ubicació

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “Morella compta amb diferents serveis de recollida de reciclatge, Ecoparc fixe i mòbil, així com diferents zones de contenidors distribuïdes per la ciutat”. L’edil ha explicat que “el canvi d’ubicació dels contenidors ve donat per la realització d’obres en les vivendes pròximes a la zona actual i s’ha traslladat a la Diputació de Castelló la necessitat de millorar el servei” i ha afegit que “la nova ubicació dels contenidors facilitarà l’ús i recollida dels fems així com la problemàtica que es generava actualment”.

Servei de reciclatge
a Morella

Morella compta amb un servei de reciclatge als establiments els dimarts i els divendres, el qual es va actualitzar aquest any 2021 a petició del sector comercial i hostaler. A més, compta amb l’Ecoparc, el qual està obert de dilluns a dissabte amb horari el dilluns de 10.00 hores fins a les 14.00 hores, dimarts, dimecres i dijous de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, els divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 hores. L’Ecoparc mòbil dóna servei els divendres a Xiva de 10.45 a 12.00 hores, a Morella de 12.15 a 14.00 hores i a Ortells de 15.30 a 17.00 hores.

Finalment, des de l’Ajuntament de Morella recorden la importància de complir els horaris per a llançar el fem i utilitzar els contenidors de reciclatge a partir de les 20.00 hores.

Directe