Castellfort entra al complet a la Mancomunitat Comarcal dels Ports

Un dels canvis més destacables que comportarà és la gestió dels Serveis Socials

Castellfort entra al complet a la Mancomunitat Comarcal dels Ports

El municipi de Castellfort, des de principis d’any, ha començat a formar part al complet de la Mancomunitat Comarcal dels Ports. Amb aquesta incorporació ja es troben tots els pobles de la comarca dels Ports a la Mancomunitat.

Aquest fet comporta alguns canvis per a la localitat. Un dels més destacables és la gestió dels Serveis Socials. Fins el 2020, s’encarregava el Consorci de Pobles Menuts dels Ports, però, amb l’entrada al 2021, de les necessitats socials dels habitants de Castellfort, se’n fan càrrec els professionals de la Mancomunitat.

Un altre canvi important és que Castellfort s’ha incorporat al Pla de Competitivitat Turística dels Ports. Per tant, s’inclou al projecte “Els Ports És Autèntic” i al sender “GR-331 – Camí de Conquesta” que s’haurà d’actualitzar per afegir a Castellfort a la ruta que uneix tots els municipis que conformen la Mancomunitat. Rosa Adela Segura, alcaldessa de la localitat, detalla que “l’àrea encarregada de Turisme també haurà d’afegir Castellfort a tot el material d’informació turística com són els tríptics, per exemple”.

Un fet visible de la incorporació ha estat la instal·lació a l’entrada del municipi de Castellfort del monolític distintiu del qual gaudeixen els pobles de la comarca dels Ports que formen part de la marca “Els Ports És Autèntic”.

Directe