Adjudicades les obres del nou col·legi de Sant Mateu

És l’últim pas perquè aquestes obres del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana es facen realitat

La setmana passada el Ple de l’Ajuntament de Sant Mateu va aprovar per unanimitat la proposta d’adjudicació de la construcció del nou CEIP Mare De Déu dels Àngels a l’empresa BECSA. Després del perceptiu procediment legal de licitació, aquest és l’últim pas perquè aquestes obres del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana es facen realitat.

Des de l’Ajuntament de Sant Mateu donen “moltes gràcies a tota la comunitat educativa pel gran esforç organitzatiu que s’ha fet en el canvi d’ubicació de l’escola”.

A banda de moltes actuacions “que tenim previstes en el pressupost, esperem iniciar aquest any tres grans obres: la nova escola, la residència de la tercera edat i la casa de la música, per consolidar Sant Mateu com un municipi on la gent tinga garantida una extensa oferta de serveis bàsics”, conclouen.

Directe