El PP denuncia que Benicarló paga en 6 anys més de 12 milions per un servei de neteja sense contracte

Redorat, president del PP a Benicarló, adverteix que la situació podría comportar sancions

Els veïns de Benicarló han pagat en sis anys 12 milions d’euros per un servei de recollida de fems i neteja que podria haver sigut molt més econòmic si el PSOE haguera regularitzat el servei. En sis anys el PSOE ha sigut incapaç de redactar un plec de condicions i licitar la prestació, la qual cosa comporta que cada mes es generen factures que es paguen de manera extraordinària. Una circumstància que la intervenció municipal adverteix com a irregular “però que és evident que al PSOE li importa ben poc”.

Les conseqüències, adverteix José Antonio Redorat, president del PP a Benicarló, es tradueixen en un major cost per a les butxaques dels contribuents, ja que és evident “que si es licitara el servei s’aconseguirien millores en la prestació que ara mateix no es donen”. Així mateix, “a la major despesa se suma una pèrdua de control de prestació del servei que d’estar regulat per contracte permetria una major fiscalització i inspecció”.

Des del PP de Benicarló, adverteix Redorat, “el nostre portaveu, Juan Antonio Mañá, ha retret any rere any aquesta situació irregular que podria comportar sancions a l’ajuntament perquè és un procediment il·legal el que s’ha estat prolongat de manera periòdica”. “S’entendria que fruit d’una temporalitat s’emeteren factures per la prestació d’aquest servei, però quan estem parlant de sis anys continuats, és evident que ja no val la temporalitat, perquè el que es demostra és que hi ha una absoluta incapacitat”.

En aquest sentit, assenyala Redorat, “des del PP considerem que els veïns de Benicarló no poden estar sotmesos a una gestió tan ineficaç i lesiva per als seus interessos”. “En sis anys, l’alcaldessa ha demostrat que sap cobrar però no gestionar, i el que esperen els ciutadans és precisament una gestora que administre amb rigor i responsabilitat els béns de tot el poble”. Lamentablement, “el PSOE ha deixat clar que gastar fan gust de mans plenes, però quan toca administrar són desastrosos. Ja no sols en aquest cas, sinó en uns altres tan clamorosos com el tancament de la piscina. Una instal·lació posada en marxa pel govern municipal de PP, amb Jaime *Mundo com a alcalde, i que ha estat operativa de manera ininterrompuda durant 21 anys fins que el PSOE ha tancat les seues portes en 2020 per la seua negligent actuació”.

Directe