Vinaròs rep al nou subdelegat de Defensa a Castelló, Manuel Monzó

S'ha avaluat la tasca de l'exèrcit durant la pandèmia

Aquest matí l’alcalde Guillem Alsina, amb el primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Marc Albella i el cap de la Policia Local, Juanma Domènech, ha rebut al nou subdelegat de Defensa a Castelló, el coronel Manuel Monzó. La trobada sobretot ha servit per parlar de la tasca de suport realitzada per l’exèrcit durant la pandèmia, així com conéixer millor la feina de seguretat que es fa a Vinaròs per part del cos policial.

L’alcalde Alsina ha destacat que “aquestes reunions són importants enfortir les relacions entre l’Ajuntament i l’exèrcit, a més de conéixer també la tasca que desenvolupa la Subdelegació de Defensa a Castelló”. En aquest sentit, Alsina ha aprofitat per agrair, la feina feta des de l’exèrcit durant tota la crisi sanitària, així com la bona disposició per col·laborar amb l’Ajuntament.

Directe