L’alcaldessa de Benicarló ha rebut avui la visita del subdelegat de Defensa a Castelló

En el marc de la ronda de contactes que està fent per la província

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut avui la visita del subdelegat de Defensa a Castelló, Luis Manuel Monzón, en el marc de la ronda de contactes que el subdelegat està realitzant pels municipis de la província de Castelló. Tot i que el subdelegat ja fa quasi quatre mesos que exerceix el càrrec, la situació sanitària havia impedit que es presentés personalment fins avui.

Xaro Miralles ha recordat al subdelegat les diferents col·laboracions i actes conjunts que l’exèrcit ha dut a terme a Benicarló en els últims anys i ha agraït especialment la presència de l’UME (Unitat Militar d’Emergències) en les tasques de desinfecció que es van dur a terme durant els primers mesos de la pandèmia de la covid-19.

Per la seua banda, el subdelegat ha mostrat la seua disposició a col·laborar institucionalment amb l’Ajuntament i ha oferit el suport de la subdelegació en totes aquelles accions que el consistori considere necessàries.

Luis Manuel Monzón és coronel de l’Exèrcit de Terra i va prendre possessió del càrrec el passat 23 de desembre.

Directe