El PP reclama injectar els estalvis de l’ajuntament al comerç de Vilafranca

El portaveu del PP Jairo Sans proposa “accions directes en forma d'ajudes"

Jairo Sans, en una imatge d'arxiu

Ajudar als autònoms amb fons directes, crear ocupació amb inversions o rebaixar la pressió fiscal a famílies i comerciants. Són les tres mesures que el PP de Vilafranca ha defensat en l’últim ple per a fer front a la pandèmia i els seus estralls a nivell econòmic. “Estem en un moment històricament crític. La pandèmia sanitària ens ha provocat dolor per la pèrdua de familiars i amics, però també ha portat aparellada una crisi econòmica que hem de resoldre amb accions eficaces i directes. I si hi ha diners a l’ajuntament aquest ha d’arribar a la butxaca dels ciutadans”.

Jairo Sans, portaveu del PP a Vilafranca, va presentar aquest al·legat en l’últim ple amb l’objectiu de “retornar al poble el que és del poble”. Amb més de 300.000 euros estalviats del passat exercici, “els diners ha d’alleujar les situacions crítiques que estan vivint famílies i comerciants”.

Per a Sans, “hem tendit la mà al PSOE per a aconseguir aquest doble objectiu. Perquè en política s’està per a servir al ciutadà i millorar les condicions dels nostres veïns. I precisament en un moment com l’actual aquest objectiu és si cap més necessari”. Per això, explica el portaveu del PP, “els 302.736 euros obtinguts en qualitat de romanents de tresoreria i els 596.770 euros que l’Ajuntament de Vilafranca disposa en el seu compte corrent han d’arribar a les famílies”.

Inversions que generen ocupació, rebaixes fiscals que alleugen la pressió fiscal i ajudes directes “són fórmules que altres municipis ja han posat en pràctica, com és el cas d’Onda o Peníscola. Només fa falta voluntat, establir les prioritats i apostar pel nostre poble, perquè invertir a Vilafranca és garantia de futur, èxit i prosperitat”, ha considerat el regidor.

Directe