L’alcalde de Peníscola demana responsabilitat davant la cancel·lació de la romeria a de Sant Antoni

Ha visitat l'ermitori i anunciat l'execució d'obres de millora

Demà diumenge, Peníscola celebraria la tradicional romeria a l’ermita de Sant Antoni, celebració que ha hagut de ser cancel·lada a conseqüència de les restriccions imposades per les autoritats sanitàries per a evitar la propagació de la Covid19.

L’arrelada tradició de la romeria entre la població i el fet que faça ja quasi un mes que la població compta amb zero casos positius per Covid19, han portat a l’alcalde, Andrés Martínez, ha compartir amb les seues veïnes i veïns un missatge de responsabilitat i prudència a través de les seues xarxes socials, “tots tenim moltes ganes de recuperar la celebració de les nostres tradicions i de fer-ho junts, però enguany fins i tot no és possible i us pregue responsabilitat a totes i tots, Sant Antoni ens esperarà per a l’any pròxim; complim amb les mesures de seguretat i evitem comportaments que puguen fer que ens lamentem en les pròximes setmanes”.

L’alcalde ha accedit hui a l’ermita al costat dels responsables de la regidoria d’Obres i brigada, així com amb el President de l’Associació Pro Restauració de l’Ermita de Sant Antoni, Eliseo Castell, amb qui ha revisat diverses actuacions de millora que l’Ajuntament haurà d’emprendre en els pròxims mesos, tant a l’interior com en l’exterior de l’ermita, “reforçarem el muret de la placeta enfront del ermitorio, que presenta primers símptomes de deterioració en diversos trams i també projectarem millores dins del propi ermitorio” ha explicat Martínez.

El primer edil ha confirmat a la ciutadania la presència policial en els accessos a l’ermita durant el diumenge, per a evitar l’incompliment de mesures de seguretat sanitària.

Directe