Diputació estudia com millorar la carretera entre Pena-roja i Herbers

Dos pobles que tot i ser de províncies diferents tenen una estreta relació però males comunicacions

Pena-roja a Terol i Herbers a Castelló són dos pobles de frontera separats per només 6,7 km. Dos pobles que tot i ser de províncies diferents tenen una estreta relació; una relació que es fa difícil a causa d’una via molt estreta que dificulta la circulació. És per això que des de l’ajuntament i la diputació estan estudiant com millorar la carretera CV-110.

El vicepresident de la Diputació de Terol va visitar esta setmana el Matarranya per conéixer sobre el terreny les dificultats de circulació entre Pena-roja i Herbers. Dues localitats unides per una carretera que no arriba als 4 metres d’amplada i que durant l’hivern es veu afectada per gelades i nevades.

Ja fa anys es va arreglar el tram des d’Herbers fins al límit provincial, però la resta de quilòmetres fins a Pena-roja continuen amb el traçat i l’amplària original. És per això que des de les dues localitats fa temps que reclamen la millora del vial, ja que molts veïns dels dos pobles la transiten diàriament.

Video Thumbnail
Diputació estudia com millorar la carretera entre Pena-roja i Herbers
Pena-roja a Terol i Herbers a Castelló són dos pobles de frontera separats per només 6,7 km. Dos pobles que tot i ser de províncies diferents tenen una estreta relació; una relació que es fa difícil a causa d'una via molt estreta que dificulta la circulació. És per això que des de l'ajuntament i la
Ricardo Blanch és l’alcalde de Pena-roja de Tastavins

A causa de la important inversió que caldria per a ampliar tot el traçat des del consistori reclamen almenys ampliar els marges on siga possible i reduir l’esglaó de la calçada, fer arrimadors per permetre el pas de dos vehicles en les zones més complicades i millorar la senyalització.

Directe