Diputació estudia com millorar la carretera entre Pena-roja i Herbers

Dos pobles que tot i ser de províncies diferents tenen una estreta relació però males comunicacions

Pena-roja a Terol i Herbers a Castelló són dos pobles de frontera separats per només 6,7 km. Dos pobles que tot i ser de províncies diferents tenen una estreta relació; una relació que es fa difícil a causa d’una via molt estreta que dificulta la circulació. És per això que des de l’ajuntament i la diputació estan estudiant com millorar la carretera CV-110.

El vicepresident de la Diputació de Terol va visitar esta setmana el Matarranya per conéixer sobre el terreny les dificultats de circulació entre Pena-roja i Herbers. Dues localitats unides per una carretera que no arriba als 4 metres d’amplada i que durant l’hivern es veu afectada per gelades i nevades.

Ja fa anys es va arreglar el tram des d’Herbers fins al límit provincial, però la resta de quilòmetres fins a Pena-roja continuen amb el traçat i l’amplària original. És per això que des de les dues localitats fa temps que reclamen la millora del vial, ja que molts veïns dels dos pobles la transiten diàriament.

https://vimeo.com/289880522
Ricardo Blanch és l’alcalde de Pena-roja de Tastavins

A causa de la important inversió que caldria per a ampliar tot el traçat des del consistori reclamen almenys ampliar els marges on siga possible i reduir l’esglaó de la calçada, fer arrimadors per permetre el pas de dos vehicles en les zones més complicades i millorar la senyalització.

Directe