Compromís s’integra en el govern municipal de Vinaròs

Paula Cerdà entra a formar part del Govern municipal de la ciutat

Compromís s’integra en el govern municipal de Vinaròs

La regidora de Compromís a Vinaròs, Paula Cerdà entra a formar part del Govern municipal de la ciutat tal com s’ha anunciat aquest matí en una compareixença al costat de l’alcalde Guillem Alsina (PSOE) i la 2a tinenta d’alcalde Ana Fibla (Som Vinaròs).

La compareixença es va efectuar davant la porta de l’Ajuntament i juntament amb l’anunci s’ha presentat l’acord de govern recollit en 20 pàgines. Un pacte per a fer front a la crisi econòmica i sanitària de la COVID-19, en paraules de l’alcalde Alsina. La setmana vinent es donarà a conèixer per part de l’alcalde el nou cartipàs municipal amb la remodelació d’algunes regiduries.

Amb l’entrada d Compromís es reedita “el pacte de les caballerisses” entre les tres formacions encara que amb les peculiaritats del moment. El govern resultant suposa majoria absoluta d’11 regidors.

Directe