Publicat el llistat provisional dels beneficiaris de la segona convocatòria del Pla Resistir a Morella

Sumen més de 210.000 euros

L’Ajuntament de Morella publica el llistat provisional de les empreses i persones autònomes que comptaran amb les ajudes del Pla Resistir en la segona convocatòria. En aquesta, fins a 37 empreses han sol·licitat les ajudes que suposen 2.000 euros directes i 200 per cada treballador o treballadora al seu càrrec, la qual cosa suposa un pressupost de més de 80.000 euros. Així, una vegada publicat el llistat, s’inicia un termini de cinc dies hàbils per a corregir i resoldre la informació, si cal. Els tràmits per a enviar la documentació es poden realitzar a través del correu aedlmorella@gmail.com.

Cal recordar que, entre les dues convocatòries, les ajudes del Pla Resistir suposen més de 210.000 euros per a les empreses de menys de 10 treballadors i treballadores afectades per les restriccions que provoca la pandèmia de la COVID-19. Aquestes estan impulsades per la Generalitat Valenciana i ja en la primera convocatòria es van beneficiar 60 empreses de la localitat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquestes ajudes són molt per a les empreses menudes de la localitat que pateixen les restriccions que provoca la pandèmia de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “37 empreses s’han acollit a les ajudes d’aquesta segona convocatòria les quals se sumen a les 60 que les van obtindre en la primera, de manera que hi ha hagut molta acceptació a Morella”. Rhamsés també ha comentat que “ara s’inicia el termini per a resoldre informació i corregir dades i una vegada finalitzat, es començaran a rebre les ajudes al més prompte possible”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair i felicitar el treball del personal municipal per a facilitar i agilitzar la tramitació d’aquestes ajudes i que arriben a totes les empreses de la ciutat” i ha remarcat que “un dels objectius era que les ajudes arriben ràpidament als negocis afectats”.

Cal explicar que l’Ajuntament de Morella va crear un espai dins de la web municipal amb tota la informació necessària i les dades de contacte per a resoldre consultes i dubtes. Així, el consistori té l’objectiu de facilitar i agilitzar els tràmits i que es reben les ajudes com més prompte millor. Ara, en aquest s’ha publicat el llistat provisional d’empreses que rebran les ajudes del Pla Resistir. Així, la web compta amb la informació sobre les ajudes en ambdues convocatòries. Aquest espai es pot consultar a la web municipal. A més, també es poden traslladar les consultes o qüestions a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com.

Directe