Peníscola canvia els festius locals per enguany

S'ha triat el 8 de setembre com a festivitat local en substitució del 12 d'abril

La marededeu de l'Ermitana, en una imatge d'arxiu

Peníscola ha canviat els Festius locals per a 2001. Per acord de Ple ordinari de 19 de novembre de 2020, per a l’any 2021, es van establir les festes locals per al 12 d’abril, dilluns de Sant Vicent i per al 9 de setembre, dia de la marededeu de l’Ermitana.

“Vistes les condicions en què ens trobem per motiu de la pandèmia, el Ple de l’Ajuntament de 18 de març de 2021 va acordar l’anul·lació del día festiu local previst per al 12 d’abril i la designació del 8 de setembre com a festivitat local en substitució del 12 d’abril. Per tant, els dies 8 i 9 de setembre són els festius locals per a 2021”, apunten des de l’Ajuntament de la localitat.

Directe