El Ple de l’Ajuntament de Peníscola sol·licita a Govern i Generalitat més ajudes al comerç i al sector de l’hostaleria

La moció impulsada per l'equip de govern local ha comptat amb el suport unànime de tota la corporació municipal

El Ple de l’Ajuntament de Peníscola va secundar ahir de manera unànime la moció proposada per l’equip de govern local per a instar la Generalitat que s’incloguen altres sectors en les ajudes impulsades per a pal·liar els efectes de la crisi de la Covid19, com per exemple el comerç, i que augmenten la dotació d’aquestes ajudes com demanen els diferents sectors afectats.

En la moció s’insta també el Govern d’Espanya que modifique la normativa actual perquè es permeta suspendre o reduir les cotitzacions de les despeses de personal a la Seguretat social, la quota d’autònoms, l’IRPF a compte, l’impost d’activitats econòmiques i els pagaments a compte de l’IVA per a tots aquells sectors econòmics afectats per les restriccions o tancament de l’activitat econòmica a causa de la situació produïda per la pandèmia.

“Resulta lògic reclamar que si no es pot treballar no s’haja de pagar” ha assegurat la regidora de l’àrea de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la localitat, Raquel París, en la defensa de la moció presentada.

Ple Ordinari integre de l’Ajuntament de Peníscola

“Les ajudes impulsades des de les administracions superiors arriben tard i són insuficients, no contemplen el comerç vinculat al sector turístic i es queden curtes per a l’hostaleria; requerim més esforços perquè no es queden en l’estacada més empreses i més ocupacions a causa d’aquesta crisi” ha resumit, mentre sol·licitava a Govern i Generalitat un esforç major.

Directe