S’ampliarà la carretera de Càlig a Vinaròs

És una de les carreteres més transitades des de la població

La Diputació de Castelló licitarà enguany la redacció del projecte que permetrà dur a terme els treballs de condicionament, ampliació i millora de la CV-128, que connecta Càlig amb Vinaròs. El vial és una de les carreteres més transitades des de la població, ja que és emprada per totes aquelles persones que han de desplaçar-se a Vinaròs, així com a l’Hospital Comarcal o a les nombroses finques agrícoles que es situen al llarg del tram viari.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, visitava ahir la població i comunicava a l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, que es licitaran els treballs aquest mateix 2021, per tal de donar resposta a una demanda que porta anys sent reivindicada pel consistori calijó, tot i que no ha estat fins ara quan s’ha posat damunt la taula un projecte real per tal de materialitzar les millores de la xarxa viària. Cal recordar que el vial pertany a la xarxa de carreteres de titularitat de la Diputació Provincial de Castelló, que també és la responsable de la seua conservació, condicionament i modernització.

L’alcaldessa de Càlig destacava de nou que “la CV-138 és un vial de comunicació important per als nostres veïns i veïnes cap a Vinaròs, tant si han d’anar a l’Hospital com si es desplacen al seu treball a una explotació agrícola; el trànsit de vehicles i camions és sempre elevat i necessitem ja una solució, després de tant temps creient, com ens indicaven els responsables de la Diputació anys enrere, que el projecte estava en marxa i no estava ni tan sols licitada la seua redacció”. “Portem reivindicant durant molts anys aquest projecte per dotar la carretera d’una major seguretat i modernització”, explicava Ernestina Borràs, “i és finalment ara quan aconseguim albirar la seua consecució”.

Directe