L’Ajuntament de Benicarló convoca tres noves borses d’ocupació temporal

D'educadors socials, auxiliars d'ajuda a domicili i d'oficials de cementeri

L'Ajuntament de Benicarló, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Benicarló, a través del Departament de Recursos Humans, ha publicat les bases per a la constitució de tres noves borses d’ocupació temporal, que serviran per a cobrir les necessitats temporals de personal d’educadors socials, d’auxiliars d’ajuda a domicili (SAD) i d’oficials de cementeri.

Les borses tindran una vigència de tres anys i mig, d’acord amb les bases generals de l’Ajuntament (BOP nº111 de 13 de setembre de 2014).

Les instàncies es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament des d’avui fins als 10 dies comptadors des de l’endemà de la publicació de les convocatòries al Butlletí Oficial de la Província.

Directe