La Policia Local ha detingut un home com a presumpte autor d’un robatori

Pel procediment de l’estirada

La Policia Local de Benicarló, en una imatge recent

Ahir de vesprada, la Policia va rebre una telefonada alertant d’un robatori d’una bossa de mà a una dona per part d’un baró que va utilitzar el mètode de l’estirada. L’acció va provocar lesions, en principi lleus, a la víctima.

Com que durant la telefonada es va facilitar la descripció de l’home i la direcció en què va fugir, mentre uns agents atenien la víctima, unes altres patrulles van iniciar la recerca de l’individu, que el van localitzar al camí d’en Cobert.

El presumpte autor del delicte tenia antecedents per fets similars, així com una ordre de recerca, personació i detenció pel jutjat de Vinaròs, per la qual cosa va ser detingut i entregat a la Guàrdia Civil per a la seua posada a disposició judicial.

Directe