Palanques ja forma part al 100% de la Mancomunitat Comarcal Els Ports

Fins ara no formava part de les competències de Serveis Socials

Palanques, en una imatge recent

El municipi de Palanques ja ha passat a formar part de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, de la qual en formava part per a totes les seues competències, a excepció de l’àrea de Serveis Socials. D’aquesta manera, s’ha formalitzat la seua entrada a la Mancomunitat, sent un més dels 17 pobles que la formen.

Un dels canvis que ha suposat aquesta incorporació afecta a l’àrea de Serveis Socials que, fins ara, estava coberta gràcies al Consorci de Pobles Menuts dels Ports. Amb l’entrada del 2021, Palanques ha passat a comptar amb els professionals de la Mancomunitat per atendre les necessitats socials de la seua població.

Un altre canvi destacat ha estat la incorporació del municipi al Pla de Competitivitat Turística dels Ports. L’àrea de la Mancomunitat que aposta pel foment del turisme als Ports ha desenvolupat diverses accions dins del Pla de Competitivitat Turística, entre les quals es troba la creació de la marca “Els Ports És Autèntic” o el Camí de Conquesta, entre altres.

En aquest aspecte, la Mancomunitat ha fet arribar a Palanques el monolític present a l’entrada de tots els municipis dels Ports, per tal d’unificar-los sota una mateixa imatge i dotar-los d’un sentit turístic comarcal. Durant els darrers dies, Palanques ja ha col·locat el monolític a la seua entrada. A més, les xarxes socials de la Mancomunitat ja han començat a fer difusió dels municipis que, com Palanques, s’han adherit enguany a l’administració supramunicipal.

Amb aquesta unió s’espera agilitzar tots els tràmits burocràtics dels diferents municipis de la comarca així com dotar d’una imatge única per als Ports, assegurant els serveis més bàsics per a tota la ciutadania.

Directe