Morella suma 7 nouvinguts i es queda en 2590 habitants

L'aprovació del padró ha sigut un dels punts de l'ordre del dia del ple de març

Morella suma 7 habitants en la darrera revisió del padró, després de diversos exercicis restant-ne. Aquest increment no és deu a la taxa vegetativa, ja que els naixements continuen estant molt per sota de les defuncions, més en un any de pandèmia com el viscut on s’han incrementat de valent les defuncions. Es deu a la vinguda de nous veïns. La població de dret a 1 de gener de 2021 a Morella és de 2590 habitants. El detall l’oferia el regidor de governació José Manuel Rodrigo en el ple ordinari celebrat aquest dijous.

La sessió va començar, com és habitual en l’informe de l’alcaldia, repassant les accions dutes a terme per part de l’equip de govern des del darrer plenari. A continuació en l’àrea d’hisenda es modificava l’ordenança que regeix la taxa de l’aparcament cobert de l’alameda, i s’afegia una taxa que fins ara no havia fet falta per que no en teníem: es tracta de la taxa per fer ús dels columbaris del cementiri.

Per altra banda, en l’àrea de cultura s’aprovava sol·licitar la declaració de Bé d’Interés Cultural del jaciment visigot del mas de Sabatés, i en la de turisme la creació del Consell de Turisme en substitució del Patronat per agilitar tràmits.

Notícia resum del plenari de nord\notícies

Finalment en l’àrea de benestar i drets socials la regidora Malú Blasco va presentar l’informe del servei de Teleassistència que contempla l’ampliació i modernització amb l’adquisició de cinc aparells adaptats a la telefonia mòbil. Aquest servei que duen a terme l’ajuntament de Morella amb la col·laboració de voluntaris de Creu Roja atén a 75 persones.

El plenari també va donar suport a la moció del Dia Internacional de la Dona, com es pot veure en el ple íntegre.

Directe