Avancen les obres de rehabilitació de l’antiga escola de La Pobleta

És un edifici que no es fa servir des de fa dècades i estava molt deteriorat

Avancen les obres de rehabilitació de l’antiga escola de La Pobleta

L’antiga escola de La Pobleta ha iniciat les obres de rehabilitació junt amb altres actuacions de millora. Aquest edifici serà un espai multifuncional en el qual es realitzaran diferents activitats, per la qual cosa, el projecte condiciona la instal·lació elèctrica i s’instal·len les conduccions soterrades.

Així, ara ja s’ha tret la pedra de les parets, la qual es troba en bon estat, també s’ha col·locat el paviment i millorat l’espai interior. A més, es revisen les bigues de fusta per a aprofitar totes les parts que es troben en bones condicions. Cal recordar que aquest projecte està dins d’un conjunt d’inversions en les diferents poblacions del terme de Morella amb un pressupost de 100.000 euros.

La regidora delegada de La Pobleta, Judit García, ha destacat que “és una actuació important a causa que l’edifici estava molt deteriorar i no s’utilitzava des de feia dècades”.

Judit García és la regidora delegada de La Pobleta

L’edil apuntava que “l’obra recupera aquest espai i que albergue activitats culturals en un futur pròxim” i ha afegit que “com vam explicar a l’associació Amics de La Pobleta, estava previst començar les obres abans, però la situació de la pandèmia no ho havia permés, de manera que ara ja s’han realitzat algunes de les actuacions d’aquesta obra”. Finalment, ha aprofitat per a “agrair a les veïnes i veïns de La Pobleta la seua implicació en el manteniment del poble”.

És un edifici que no es fa servir des de fa dècades i estava molt deteriorat. Així, l’actuació forma part del conjunt d’inversions de totes les pedanies amb un pressupost de 100.000 euros, de manera que es podrà oferir aquest espai al conjunt de la ciutadania per a múltiples encontres i activitats. A la vegada, com es va tractar en la reunió realitzada al mes de febrer amb l’associació Amics de La Pobleta, també es repararà el camí d’entrada a La Pobleta, la senyalització i altres reparacions dins del nucli urbà. En aquesta reunió també es va ocupar d’altres activitats a la població com les culturals o la instal·lació d’un punt de wifi.

Altres actuacions
de millora

La brigada EMERGE ha realitzat diferents tasques de neteja d’accessos i condicionament de l’entorn a Ortells durant aquestos dies. A més, també s’ha actuat en la millora en la zona de l’antic jardí botànic amb zones esportives i de joc, així com de pícnic i esbarjo. També a Morella s’han iniciat treballs de neteja del pinar de l’Albereda i millora dels jardins, així com la de les jardineres del nucli urbà. També s’ha treballat en Juan Giner i del Pilar amb el rejuntat l’empedrat d’aquestos carrers. Aquesta actuació també es realitzarà en altres carrers de Morella.

Directe