Sant Jordi veurà millorat el pas subterrani de l’N-232

L'Ajuntament celebra que el Govern haja atés per fi les reclamacions dels veïns i haja contractat el projecte

L’Ajuntament de Sant Jordi celebra que el Govern haja atès per fi les reclamacions dels veïns i haja contractat el projecte per a escometre la millora del pas subterrani de la N-232 en l’accés al municipi. Cal tindre en compte que Ministeri tenia previst escometre un desviament coincidint amb les obres de la N-232, per al que l’Ajuntament havia d’adquirir uns terrenys dels quals ja disposa fa temps.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha assenyalat que “és una molt bona notícia que hagen contractat el projecte d’aquesta infraestructura i que aquesta millora es trobe en els comptes del Ministeri per a enguany. És una actuació absolutament necessària per a millorar la seguretat viària en l’accés a Sant Jordi”.

En aquest sentit, el primer edil ha assegurat que “per part de l’Ajuntament ja complim amb el compromís d’adquirir els terrenys l’any passat perquè el Govern puga realitzar aqueix desviament que millore la seguretat”.
Cal assenyalar que l’Ajuntament de Sant Jordi està treballant per a millorar les infraestructures i comunicacions del municipi per considerar-lo estratègic de cara a millorar la qualitat de vida dels veïns així com per a atraure noves oportunitats de futur i consolidar població.

Directe