Es remodelarà la plaça del Primer de Maig per revaloritzar aquesta zona de Vinaròs

La directora general de Ports visita les instal·lacions portuàries de Vinaròs

Maria Luisa Martínez amb l'alcalde Guillem Alsina

L’alcalde de Vinaròs Guillem Alsina, amb el regidor d’Urbanisme, José Chaler i la regidora de Pesca, Anna Fibla, s’han reunit amb la directora general de Ports Maria Luisa Martínez i la subdirectora general de Ports Maria Pilar, per parlar d’algunes de les actuacions previstes per als propers mesos, així com futurs projectes per a la millora de l’entorn portuari.

Un d’aquests projectes serà la remodelació de la plaça del Primer de Maig perquè s’integre amb la ciutat i així posar en valor aquesta zona de la localitat. L’alcalde Alsina, ha destacat que “la reunió ha servit per coordinar els treballs que es duran a terme per a desenvolupar aquest projecte que donarà continuïtat a les obres de l’obertura de la plaça ja executades”.

S’ha demanat reforçar els dics
entre la llotja i el Club Nàutic

D’altra banda, també s’ha traslladat a la directora general la necessitat de dragar la zona més propera a la llotja per facilitar la navegació de les barques, així com la neteja i manteniment de la zona portuària, incloent les zones enjardinades. En aquest sentit, la regidora Fibla ha indicat que “hem sol·licitat l’adequació del ferm de la carretera de dintre del port i també hem traslladat algunes demandes dels pescadors com millores a la llotja”.

Un altre dels aspectes tractats ha sigut el manteniment del carrer del Varador, un vial que és titularitat de Ports, però que al mateix temps és urbà. Alsina ha explicat que “per a poder realitzar intervencions cal sol·licitar els permisos corresponents, fet que suposa en molts casos esperar llargs períodes de burocràcia per actuar, així que hem demanat a la directora general signar una autorització genèrica per a facilitar les tasques i evitar totes les tramitacions cada cop que necessitem intervenir en el carrer”.

Per últim, també s’ha demanat reforçar els dics entre la llotja i el Club Nàutic, una tasca que ja s’ha realitzat al tram situat més al nord del recinte portuari.

Directe