Ajuntament i transportistes constituiran una comissió de seguiment per les obres de la 340a

Els camions que realitzen serveis a la carretera podran circular, però no els que circulen en trànsit

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada dels regidors de Policia i Governació, Ilde Añó, i d’Urbanisme, Román Sánchez, i del cap de Policia Local, Agustín Parra, i el tinent de trànsit de la Guàrdia Civil, Emilio Aznar, ha mantingut aquest matí una reunió amb representants de les empreses ubicades a la 340a amb motiu de la problemàtica generada arran de les obres de la carretera.

Xaro Miralles ha confirmat que «tal i com ja hem dit en múltiples ocasions, els camions que hagen de realitzar serveis en empreses ubicades a la carretera, poden circular per la 340a sense problemes, però no hem d’oblidar que des que vam assumir la titularitat de la carretera, aquesta ha passat a ser una via urbana i, com a tal, es regeix per l’Ordenança municipal de circulació, que prohibeix el pas de camions de més de 8 tones per les vies urbanes». És per això que els camions en trànsit no podran circular.

L’alcaldessa ha recordat que «l’objectiu inicial del projecte del bulevard, d’acord amb tots els grups municipals, era millorar la seguretat de la via, que cada dia creuen centenars de persones i on s’han arribat a produir accidents mortals, i aquesta és la nostra prioritat ara mateix: la seguretat».

Així i tot, Miralles s’ha compromés a crear una comissió de seguiment constituïda per Ajuntament i empresaris per tal d’atendre i consensuar totes aquelles demandes puntuals que puguen servir per a millorar el dia a dia de les empreses de la zona».

Directe