Peníscola planifica recuperar esdeveniments per a promocionar el comerç

Es celebra el primer Consell Sectorial del Comerç de l'any presidit per la regidora de Comerç

Raquel París, durant la trobada telemàtica

Aquest dilluns ha tingut lloc la primera trobada telemàtica de l’any entre els representants del sector comercial de la ciutat i els membres de la corporació que integren aquest consell de participació ciutadana, l’òrgan consultiu amb el qual compta la regidoria de Comerç, que es convoca de manera periòdica.

Durant la reunió s’ha tractat amb la representació del sector la planificació del calendari d’esdeveniments i campanyes, dins de les quals es té la previsió de tornar a organitzar les fires de comerç al carrer, per part de la Associació de Comerciants de Peníscola. S’ha acordat recuperar esdeveniments previstos, com les desfilades, per a promocionar els articles dels comerços locals, i s’han establit les campanyes de dinamització i promoció anuals.

Per part de la regidoria de Comerç s’ha informat el sector sobre diverses plataformes de venda en línia, perquè els establiments puguen valorar si estan interessats en la seua adhesió. Aquesta qüestió ja es va posar sobre la taula en el consell celebrat a l’octubre i s’ha tornat a plantejar en la trobada de hui.

Des de la regidoria s’ha confirmat que es manarà un correu aquesta setmana amb la consulta a tots els comerços per a convocar a l’empresa gestora de la plataforma triada, en cas que l’empresariat confirme el seu interés per aquesta mena d’iniciatives.

Raquel París, regidora de Comerç, ha presidit la sessió: “estem pendents del desenvolupament i evolució de la pandèmia i les restriccions que puguen afectar el desenvolupament de l’activitat comercial, sense renunciar a planificar i col·laborar amb el sector comercial que a Peníscola està tan relacionat amb el turisme. Continuarem treballant al costat dels comerços locals per a contribuir a la dinamització del sector, posant també en marxa ajudes directes”.

Directe