Sant Jordi aprova un pressupost de dos milions d’euros

L'objectiu és donar cobertura a les necessitats socials del poble

L’Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat un pressupost de 2.033.000 euros per a poder cobrir en 2021 les principals necessitats socials que hi haja en el municipi, especialment ara pels efectes de la pandèmia del coronavirus. Es tracta d’una quantitat similar a la d’anys anteriors, que s’ha demostrat útil per a atendre, a més de les emergències socials, les principals inversions en infraestructures i subvencions per a les associacions i col·lectius del poble.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assegurat que “hem demostrat que amb una gestió eficient els nostres pressupostos són útils i, a més, ens reservem capacitat de resposta en el cas que hi haja més necessitat de partides directes per a combatre els efectes del covid”.

“Són la demostració de
la bona gestió”

L’alcalde ha assegurat que “són 2.033.000 euros de pressupost i són la demostració de la bona gestió de l’equip de Govern. Són pressupostos molt reals, que ens permeten atendre les principals necessitats dels nostres veïns i disposar d’un romanent de més de 1,5 milions d’euros, amb els quals podem atendre necessitats tan importants per als nostres veïns com les obres de Sant Jordi a Panoràmica o el consultori mèdic, del qual ja hem passat la sol·licitud a la Generalitat”.

Un exemple de la gestió de l’Ajuntament de Sant Jordi és que el capítol de despeses de personal està en el 19,4%, quan l’habitual és que en municipis de la grandària de Sant Jordi aquesta partida ascendisca al 23 o el 24 per cent del pressupost. Iván Sánchez Cifre destaca que “això demostra que a Sant Jordi els treballadors estan implicats, evitant sobrecostos innecessaris, la qual cosa permet poder destinar més diners a serveis importants per a garantir la qualitat de vida dels nostres veïns”.

A més del romanent disponibles, que principalment anirà dirigit a inversions, hi ha una partida específica per a inversions d’uns 300.000 euros per a altres obres de millora que es poden fer, que suposa un 15% dels recursos municipals.

D’altra banda, altres 120.000 euros més es podran destinar a subvencions per a col·lectius i associacions del municipi, de manera que l’Ajuntament de Sant Jordi no deixarà de costat a ningú. “Hi ha pressupost per a tots i no traiem partida específica per a resoldre totes les necessitats que provoque la pandèmia del coronavirus perquè continuaran sorgint enguany i les a

Directe