Alcalà de Xivert baixa a una incidència de contagis de 284 per 100.000 habitants

Quan es va decretar el tancament d'edificis i activitats municipals es va arribar a un pic màxim de 1362

Alcalà de Xivert baixa a una incidència de contagis de 284 per 100.000 habitants

L’important descens en el nombre de contagis de COVID-19 registrat en Alcalà-Alcossebre ha motivat que l’Ajuntament reprenga activitats municipals i es reòbriguen edificis municipals, afectats pel decret de tancament dictat el passat 19 de gener i que es va prorrogar fins avui dimarts 9 de febrer. Segons les dades fetes públiques avui per la Conselleria de Sanitat, s’han detectat 19 positius en els últims 14 dies i la incidència se situa en 284 per 100.000 habitants, molt per davall dels 1.092 que es registrava el 19 de gener i del pic màxim de 1.362 del 26 de gener.

A més, per part de l’Ajuntament, es manté el contacte directe amb les autoritats sanitàries que confirmen que la transmissió de la COVID-19 en el municipi està en clar descens. No s’obriran els gimnasos municipals i instal·lacions esportives i no es no reprenen les activitats esportives, pel tancament decretat per la Generalitat Valenciana vigent fins al 15 de febrer.

De manera paral·lela a l’aplicació del decret de tancament, es va intensificar la presència de Policia Local i Guàrdia Civil, així de com dels protocols de desinfecció d’espais públics. Des del consistori, s’insisteix que “en qualsevol cas, a l’hora d’acudir als edificis municipals o participar en les activitats municipals s’ha de ser prudent i continuar respectant totes les mesures, per a seguir en la línia de descens de contagis”.

Directe