Un any de feina d’auxiliar administratiu a Castellfort

La treballadora es va incorporar a finals de 2020 amb un Avalem Joves Plus

L’Ajuntament de Castellfort incorpora una nova treballadora a través del programa Avalem Joves Plus EMPUJU (2020), una línia d’ajudes a la contractació ofert per la Generalitat Valenciana. Gràcies a aquesta subvenció, el consistori compta amb una nova treballadora que es dedica a executar tasques d’auxiliar administrativa.

La beneficiària de l’EMPUJU “va començar a treballar el 28 de desembre i, com aquestes ajudes tenen una durada establerta d’un any, el seu contracte finalitzarà a finals del 2021. Aquests programes de contractació són molt importants”, segons fonts municipals. Per una banda, “són ofertes de feina per a treballar als pobles. D’altra banda, permeten als ajuntaments contractar personal de la zona adaptant les ofertes en funció de les necessitats de cada municipi. Per això, aquestes línies de contractació ajuden a combatre el despoblament rural” que es viu als pobles de la comarca dels Ports.

“Gran notícia per al consistori i per als veïns i veïnes de Castellfort, que compten amb una nova treballadora al municipi”, conclouen des de l’ajuntament.

Directe