Palanques ofereix un habitatge recent restaurat a qui vulga instal·lar-se

S'ha adaptat una part de l'edific polifuncional, per fer-lo servir també com a lloc de treball

Palanques ofereix un habitatge recent restaurat a qui vulga instal·lar-se

L’Ajuntament de Palanques ha finalitzat les obres d’adequació de la tercera planta de l’edifici polifuncional del municipi. En concret, s’ha remodelat una planta per a adaptar-la a l’ús com a habitatge.

Les obres han consistit en la construcció d’una cuina i un lavabo, a més de pintar tota la planta per tal de fer-la habitable i poder-la llogar més endavant, quan estiga completament acabada. D’aquesta manera, qui vulga instal·lar-se a Palanques podrà fer-ho en aquest edifici, tenint l’opció d’utilitzar-lo com a oficina o lloc de treball.

Aquestes millores de condicions d’habitabilitat i funcionalitat han estat possibles gràcies al Consorci de Pobles Menuts dels Ports, del qual formava part Palanques i s’han finançat amb el fons de Compensació del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana amb una quantia de 27.864€.

Directe