L’Ajuntament de Portell continua les millores al paviment del casc antic

S’està actuant en alguns dels carrers principals del casc històric

Actualment, Portell es troba immers en la continuació de les obres de pavimentació de determinats carrers. En concret, s’està actuant en alguns dels carrers principals que formen part del casc històric del municipi.

Álvaro Ferrer, l’alcalde de Portell, detalla que “en aquesta ocasió, s’està acabant la remodelació del carrer Major, el carrer Placeta i la travessia entre aquests dos carrers”.

En aquestes obres, l’Ajuntament de Portell ha aprofitat per canviar les escomeses d’aigua a les cases i altres punts concrets que es trobaven malmesos. Les canonades d’aigües fecals també van ser revisades amb una càmera per comprovar en quin estat es trobaven. Després de veure que continuaven en bones condicions, no s’ha procedit a canviar-les.

“El pressupost d’aquestes obres ronda els 100.000€” apunta Ferrer. Gràcies a aquestes actuacions, el casc antic de Portell, d’importància històrica, lluirà tot amb una mateixa estètica i ben cuidat, per tal de mantenir-lo de cara a tots el veïnat i els visitants que s’apropen a conéixer la localitat.

Directe