L’Ajuntament de Morella denuncia les pintades a les obres de l’N-232

"En tiempo de rojos, hambre y piojos" es pot llegir en una d'elles

Aquest diumenge han aparegut, en diversos murs i casetes d’obres de les obres de l’N-232 diverses pintades on es pot llegir que “Rojos no, gracias” o “En tiempo de rojos, hambre y piojos”.

Des de l’Ajuntament de Morella, com afirma l’alcalde Rhamsés Ripollés a les xarxes socials, “hem denunciat estos fets a les autoritats, com hem fet sempre davant de qualsevol pintada, diga el que diga. Per això és important que totes i tots condemnem estos fets”.

“Cadascú pot tindre l’opinió i la ideologia que vulga, faltaria més, però això que s’ha fet és un delicte. Fer pintades no és ser cap heroi. Fer pintades és ser un covard i a més, és atemptar contra el patrimoni públic i privat. És atemptar contra allò que és de tots, és atemptar contra la convivència”, continua Rhamsés.

“Altres voltes, malauradament, ha sigut en el patrimoni monumental, altres en una vivenda, ara en la carretera. Sigueu d’on sigueu, vingueu d’on vingueu, penseu el que penseu, Morella us diu: pintades d’odi, ni ací ni enlloc”, conclou.

Directe