El PP denúncia que Morella retalla serveis per pujar el sou a l’alcalde

Jesús Lecha assegura que Rhamsés Ripollés "va incrementar 19.000 euros les nòmines dels seus"

Jesús Lecha, en una imatge d'arxiu

Segons l’oposició, “el PSOE va retallar serveis per als veïns de Morella en 2019 amb l’objectiu d’incrementar un 50% els sous d’alcalde i regidors. És només una de les conclusions obtingudes de la liquidació de l’exercici 2019, els comptes que la Sindicatura de Comptes havia de rebre el mes de gener passat i que, no obstant això, el PSOE lliurarà fora de termini”.

L’any 2019, recorda Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella, “va ser un any electoral. I va anar precisament després dels comicis quan l’alcalde i els seus regidors es van pujar els sous”. I ho van fer, assenyala el regidor, “a costa de ficar la tisora als serveis bàsics que es presten als veïns de la capital dels Ports.”

“En la liquidació de l’exercici 2019 figura una assignació de 29.000 i 9.300 euros respectivament en concepte de personal eventual. Aquests llocs, que es corresponen a les nòmines d’alcalde i regidors, s’havien incrementat al tancament del citat any un 49,63%. Més de 19.000 euros que van obligar el PSOE a modificar a la baixa altres reserves econòmiques”, segons el popular.

“Va ser el cas de la partida de conservació i manteniment de la neteja viària. La partida era inicialment de 28.000 euros. No obstant això, al tancament de l’exercici 2019 la quantia es va reduir en 18.000 euros. Estem retallant en serveis als nostres ciutadans i al mateix temps el PSOE s’està dedicant a pujar els sous dels seus: alcalde i regidors”, denuncia Lecha.

Des del Partit Popular de Morella “hem qüestionat que l’increment de nòmines hagi provocat una retallada de prestacions per a la població. És evident que a Morella, el PSOE guanya mentre els veïns perden”. “I no hi ha complex a fer-ho en un any que es començava a registrar una recessió econòmica i que avui, en plena crisi, és encara més evident”. “Això sí, l’increment de l’atur que a Morella afecta ja a prop d’un centenar de veïns, segons les últimes dades del mes de gener, sembla no afectar ni a l’alcalde ni als seus regidors, que continuen cobrant aquest augment de sou a costa dels qui avui el passen pitjor que en 2019”.

Directe