Peníscola té 115 casos actius de coronavirus

Aquest cap de setmana s'han fet desinfeccions intensives dels centres educatius

Peníscola té 115 casos actius de coronavirus

Segons les dades oficials de la Conselleria de Sanitat, els casos de coronavirus actius a Peníscola per PCR positiva són 115, sent això un descens de 43 casos respecte l’última actualització. La incidència acumulada és de 1510,77 casos per cada 100.000 habitants. En les dades totals des de l’inici de la pandèmia, des de l’última actualització, són un total de 490 contagis des de que fa un any arribara el coronavirus a la Comunitat Valenciana.

És per això que, des de l’Ajuntament de Peníscola, no s’ha deixat de fer desinfeccions pels carrers i edificis públics. Aquest cap de setmana, per exemple, s’ha fet una actuació intensiva en les instal·lacions dels centres educatius de Peníscola, tant en el CEIP Jaime Sanz com en l’IES Alfred Ayza.

9 denúncies aquest
cap de setmana

A més, la Policia Local de Peníscola continua amb els controls per a la comprovació del compliment de les mesures, especialment durant els caps de setmana, en Passeig Marítim i platges, on es controlen els Accessos i mobilitat, l’ús de mascareta obligatòria, el compliment de la distància social i es controla l’afluència al Parc Natural. La Policia Local de Peníscola, només durant aquest cap de setmana ha posat 9 denúncies per reunió en via pública, per no portar màscara i fins i tot, en una d’elles, per tinença de drogues. “Preguem responsabilitat i col·laboració, som molts els que complim”, han declarat.

Directe