Comencen les obres de rehabilitació de la piscina municipal de Càlig

Amb un pressupost de més de 150.000 euros

Comencen les obres de rehabilitació de la piscina municipal de Càlig

Les obres de rehabilitació de la piscina municipal de Càlig s’ha iniciat ja, després que l’Ajuntament ha adjudicat els treballs a l’empresa Mamposteria Falomir per 151.794,43 euros, sobre una base de licitació inicial que ascendia a 165.000 euros. Després que este estiu es detectaren problemes tècnics que van afectar el funcionament de les instal·lacions i que van obligar al consistori a tancar la piscina, es va iniciar tot el procés per tal de poder rehabilitar-la i restablir el servei a la ciutadania en properes campanyes estivals. En el ple del mes d’octubre ja es van aprovar els treballs de millora de la instal·lació, que es financen a través d’una despesa plurianual que prové de fons propis municipals.

La duració del contracte és de tres mesos, d’acord amb el termini que figura en el projecte de les obres. L’actuació consistirà en l’adequació de la vora de la piscina a desbordant per a complir normativa actual i, dins de la lampisteria, s’han d’eliminar els skimmers del got gran i substituir el regulador de PH. A més, també s’ha de contemplar la substitució per obsolescència de les dutxes exteriors.

L’actuació de millora respon a l’adaptació d’aquests gots a la normativa NIDE per a dotar d’accessibilitat la instal·lació. I també cal destacar que es completa l’actuació amb la substitució del paviment en haver donat problemes per ser massa rugós i brut. L’objectiu de la rehabilitació també és completar les instal·lacions recentment creades per a dotar-les d’un major confort i sostenibilitat que garantisca l’interés de la població en general, i dels més joves en particular.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, supervisava esta mateixa setmana l’inici dels treballs de rehabilitació, que suposaran una notable millora de la instal·lació i permetran esmenar els problemes que pateix la infraestructura, dotant d’un servei a la ciutadania àmpliament demandat.

Directe